VR slušalice

VR slušalice

3D naočale VR okvir 3D pravi stvarnost GlassesModel: CS-VR08Color: GreyThis VR okvir je odličan dodatak i za divno iskustvo gledanja filmova. To je lako staviti svoj pametni telefon u to

Detalji o proizvodu

3D naočale naočale 3D virtualne stvarnosti okvir VR

Modela: CS-VR08

Boja: siva

Ovaj okvir VR je odličan dodatak i za divno iskustvo gledanja filmova. To je lako staviti svoj pametni telefon u to, i odgovara za rad i korištenje. Ova VR okvir, možete dobiti divno iskustvo.

1. Opis

Materijal: kraft papir

Objektiv: aspheric veliki objektiv

Posuđuje promjer: 37mm

Aplikacija

Za smartphone pod 6.0 palac

Boja: kao kraft papir

Napomena: boje mogu se prilagoditi s količinom preko 1000pcs

Pakiranje Detalji:

50pcs/ctn, 16KG

2. slike proizvoda


5. kratak uvod za C-zvijezda

C-zvijezda industrijske LIMITED je osnovana 2000. Sa velike mogućnosti za dizajniranje i proizvodnju, modernizirane proizvodne linije, prešanje i napredne druge povezane opreme, C-STAR je i proizvodnju OEM i ODM naloga za razne vrste ravnoteže dva kotača skutera, ruci držite ravnotežu skuter, samostalno balansiranje vozila, električni skateboard i slično. Naši proizvodi slijede trend ove industrije i pod ažuriranje za potrebe tržišta i potrošača. Dobra kvaliteta i ugled donijeli C-zvijezda mnogi gosti iz SAD-a, jugoistočnoj Aziji, Bliskom istoku, Europi, itd, stvaranje međunarodne veze odvijaju! C-zvijezda postaviti dizajnirati i proizvesti isti saldo skuter 2015 marke ALUCARD, koji je odmah postao vrlo naljut-prodati sportskih proizvoda nakon što je pokrenuta!
Par:VR 3D naočale Sljedeći:3D virtualna stvarnost

Upit