VR 3D naočale

VR 3D naočale

3D VR 11 virtualne stvarnosti igre GlassModel: CS-VR11Color: WhiteThis VR okvir je odličan dodatak i za divno iskustvo gledanja filmova. To je lako staviti svoj pametni telefon, i to

Detalji o proizvodu

3D VR 11 virtualne stvarnosti igre stakla

Modela: CS-VR11

Boja: bijela

Ovaj okvir VR je odličan dodatak i za divno iskustvo gledanja filmova. To je lako staviti svoj pametni telefon u to, i odgovara za rad i korištenje. Ova VR okvir, možete dobiti divno iskustvo.

1. Opis

Objektiv: smola

Promjer: 42 mm

Podesiva FOV glavu okrenuo

Podesiva udaljenost za shortsight osoba

Podesiva učenik udaljenost za razne ljude

toplinska Disipacija rupu za moible telefon

Aplikacija

1. za somart telefona 4-6.0 palac

2. opcije boja: crna, bijela

Napomena: kupac je logotip može ispisati na proizvod s količinom preko 300pcs

2. pakiranje Detalji:

Veličina: 22 u maloprodaji * 16 * 12cm

Malo N.W:350g, G.W525g

Kartonu veličine: 615 * 450 * 320 mm 20PCS/ctn

2. slike proizvoda5. kratak uvod za C-zvijezda

C-zvijezda industrijske LIMITED je osnovana 2000. Sa velike mogućnosti za dizajniranje i proizvodnju, modernizirane proizvodne linije, prešanje i napredne druge povezane opreme, C-STAR je i proizvodnju OEM i ODM naloga za razne vrste ravnoteže dva kotača skutera, ruci držite ravnotežu skuter, samostalno balansiranje vozila, električni skateboard i slično. Naši proizvodi slijede trend ove industrije i pod ažuriranje za potrebe tržišta i potrošača. Dobra kvaliteta i ugled donijeli C-zvijezda mnogi gosti iz SAD-a, jugoistočnoj Aziji, Bliskom istoku, Europi, itd, stvaranje međunarodne veze odvijaju! C-zvijezda postaviti dizajnirati i proizvesti isti saldo skuter 2015 marke ALUCARD, koji je odmah postao vrlo naljut-prodati sportskih proizvoda nakon što je pokrenuta!
Par:Naočale 3D VR Sljedeći:VR slušalice

Upit