Virtualna stvarnost naočale

Virtualna stvarnost naočale

VR okvir virtualnog 3D naočale II za pametno PhoneModel: CS-VR07Color: WhiteThis VR okvir je odličan dodatak i za divno iskustvo gledanja filmova. To je lako staviti svoje pametne ph

Detalji o proizvodu

VR okvir virtualnog 3D naočale II za pametni telefon

Modela: CS-VR07

Boja: bijela

Ovaj okvir VR je odličan dodatak i za divno iskustvo gledanja filmova. To je lako staviti svoj pametni telefon u to, i odgovara za rad i korištenje. Ova VR okvir, možete dobiti divno iskustvo.

1. Opis

Materijal: reciklirati ABS

Objektiv: Fresnel

FOV:90 °

Veličina za smartphone: 4.7-6 inča

Prošlo CE, RoHS

Aplikacija

1. boja opcije: crna, bijela

Napomena: više boje poput crvene, plave, žute ili narančaste su dostupni s količinom na 500pcs

2. za pametni telefon 6,0 4,7 inča

Pakiranje Detalji:

Veličina: 11.5 u maloprodaji * 19 * 14,5 CM

Malo G.W:309 g

Kartonu veličine: 57 * 45 * 40cm

30 kom/ctn

G.W: 11KG

2. slike proizvoda


5. kratak uvod za C-zvijezda

C-zvijezda industrijske LIMITED je osnovana 2000. Sa velike mogućnosti za dizajniranje i proizvodnju, modernizirane proizvodne linije, prešanje i napredne druge povezane opreme, C-STAR je i proizvodnju OEM i ODM naloga za razne vrste ravnoteže dva kotača skutera, ruci držite ravnotežu skuter, samostalno balansiranje vozila, električni skateboard i slično. Naši proizvodi slijede trend ove industrije i pod ažuriranje za potrebe tržišta i potrošača. Dobra kvaliteta i ugled donijeli C-zvijezda mnogi gosti iz SAD-a, jugoistočnoj Aziji, Bliskom istoku, Europi, itd, stvaranje međunarodne veze odvijaju! C-zvijezda postaviti dizajnirati i proizvesti isti saldo skuter 2015 marke ALUCARD, koji je odmah postao vrlo naljut-prodati sportskih proizvoda nakon što je pokrenuta!

Par:15-inčni pametan skuter sa ručkom Sljedeći:Virtualne naočale

Upit