Naočale 3D VR

Naočale 3D VR

VR kartona 3D glassesModel: CS-VRBOXColor: WhiteThis VR okvir je odličan dodatak i za divno iskustvo gledanja filmova. To je lako staviti svoj pametni telefon, i to je convenie

Detalji o proizvodu

VR kartona 3D naočale

Modela: CS-VRBOX

Boja: bijela

Ovaj okvir VR je odličan dodatak i za divno iskustvo gledanja filmova. To je lako staviti svoj pametni telefon u to, i odgovara za rad i korištenje. Ova VR okvir, možete dobiti divno iskustvo.

1. Opis

Objektiv: smola

Materijal: ABS + PC

Objektiv promjer: 42 mm

Dijelovi: poliuretan + memerable pjena

FOV:115 "

Aplikacija

1. za smartphone 4.7-6 inča

Opcije boja: bijela

Napomena: ostali boja jesu raspoloživ sa količina nad 1000pcs

Pakiranje Detalji:

Veličina: 20.5 u maloprodaji * 14,5 * 15,5 CM

Malo N.W:567g, G.W 410g

Kartonu veličine: 73,5 * 42 * 51 cm

30PCS/ctn

2. proizvod slike5. kratak uvod za C-zvijezda

C-zvijezda industrijske LIMITED je osnovana 2000. Sa velike mogućnosti za dizajniranje i proizvodnju, modernizirane proizvodne linije, prešanje i napredne druge povezane opreme, C-STAR je i proizvodnju OEM i ODM naloga za razne vrste ravnoteže dva kotača skutera, ruci držite ravnotežu skuter, samostalno balansiranje vozila, električni skateboard i slično. Naši proizvodi slijede trend ove industrije i pod ažuriranje za potrebe tržišta i potrošača. Dobra kvaliteta i ugled donijeli C-zvijezda mnogi gosti iz SAD-a, jugoistočnoj Aziji, Bliskom istoku, Europi, itd, stvaranje međunarodne veze odvijaju! C-zvijezda postaviti dizajnirati i proizvesti isti saldo skuter 2015 marke ALUCARD, koji je odmah postao vrlo naljut-prodati sportskih proizvoda nakon što je pokrenuta!


Par:Veliki kotač stanje skutera Sljedeći:VR 3D naočale

Upit