Djeca skutera

Djeca skutera

Veleprodaja ALUCARD 4.0 inčni dva kotača RAVNOTEŽU SCOOTERModel br.: CS-401Color: red1. DescriptionWith razvoj vremena i tehnologije, vozila su normalno da sve nas sada i konkretno, th

Detalji o proizvodu

VELEPRODAJA ALUCARD 4.0 INČNI RAVNOTEŽU DVA KOTAČA SKUTERA

Broj modela: CS-401

Boja: crvena

1. Opis

S razvojem puta i tehnologija, vozila su normalno da sve nas sada i posebno, struja motornih vozila više nisu luksuz, imamo sve više i više mogućnosti za izabrati iz, dok električni balans dva kotača skutera, koji je popularan okoliša ishod za moderne ljude da se zabavljaju i voziti, je samo jedan od njih!

ALUCARD ravnotežu dva kotača skutera za djecu koristi najbolje sirovine kao glavni odbor, žiro, motora, Samsung baterije i oštra bol sigurnost-zaštićen tehnologija osigurati sigurnost i besplatno tuđe brige neočekivano gorenje ili eksplozije. Sve certifikate kao što su CE, RoHS, FCC, UL i najvažnije, patent su dostupne za izvoz.

Parametri za ALUCARD električni skuter

Veličina

4.0 inča

Moć

250W * 2

MAX brzina

5km/h

MAX nagiba

10°

Maksimalna težina opterećenja

60kg

Kapacitet baterije

2200WH

Operacija udaljenost

8-10KM

Vrijeme punjenja

2 sata

Veličina proizvoda

66 * 25 * 26 CM

SZ

5,0 KG

Adapterom Power PC

AC110-AC220V 50-60HZ

Boja opcije

Bilo koje boje mogu se prilagoditi

2. slike proizvoda


3.Step-po-korak vodič za korištenje balansiranje odbora

Prije korištenja 4.0 inčni balansiranje odbora za djecu prvi put, roditelji potrebno pročitati upute temeljito kako bi razumjeli najsigurniji način za vožnju.

Korak 1: Lagano pritisnite gumb za uključivanje/isključivanje na vlast balansiranje odbora.

Korak 2: Mjesto stopala na jednom od stopala jastučići, čekati odgovarajuçi svjetlosni pokazatelj, i onda stati na stopalo jastučić s svoju drugu nogu.

Korak 3: Kada vam stoji stabilno na brodu, koristiti svoje težište usmjeriti koji put skuter poteze-Nagni se naprijed ili nazad za pomicanje u tom smjeru ili tibespIatnu- ali pazite da se ne naginju previše.

Napomena: Stanje skutera za djecu mora ne smije koristiti ako nije uravnotežena. Ako nije potpuno vodoravna, vaša djeca će zvuk upozori kad na to i balans ploči će automatski balans protekciju.

Sigurno korištenje vašem proturačun odbora

4. korak: Korištenje odbora da se desno i lijevo.

5. korak: Miči se balansiranje i korak iza balansiranje ploča s jednom nogom prvi, a korak s sa drugim.

Napomena: zabranjeno je da se i naglo se okreće dok se kreće velikom brzinom, kao ovo bi mogla biti opasna.

Uključivanje balansiranje odbora prilikom prelaska je nagnuto, jer to može prouzročiti skuter izgubiti ravnotežu.

Pogledajte slike sljedeću stranicu.

Slika: naprijed svoju desnu nogu na lijevo, i naprijed s lijeve strane na desno.

4. sigurna uporaba smjernice

Ovaj odjeljak daje informacije i upozorenja o korištenju balansiranje odbora, tako da možete ostati potpuno sigurno a zabavu. Tako da možete uživati u vašem proturačun odbora sigurno, pročitajte ove smjernice o korisničkom prvo. Obratiti posebnu pozornost na upozorenja korisnika kao te htijenje trebate kupiti imati ovo na umu kada se voze balansiranje skutera ako želite imati sigurno i ugodno iskustvo.

Upozorenje!

. Djeca se lako izgubiti ravnotežu, pada u objekte ili otpasti ravnotežu skutera i povrijedi u bilo koje vrijeme! Da biste to izbjegli, provjerite je li temeljito pročitajte korisnički priručnik prije korištenja. Provjerite je li ispravno funkcioniranje i da ste upoznati s kako da koriste sve pribor prije nego što pustiš da vaša djeca upotrebljavaju.

. Kada je učenje kako vožnja balansiranje odbora, da sigurno su nosili zaštitne opreme, primjerice kacige, štitnike za koljena, laktovima itd.

. Ovaj proizvod je namijenjen samo za jedno dijete, i ne će se koristiti za vas na trajekt drugih ljudi o!

. Ne zamijeniti motor s treće strane alternativa.

. Djeca težine preko 50KG ne možete koristiti ovaj proizvod.

. Korištenje ravnotežu skuter podliježe lokalne prometne propise. Obavezno poštivati u blizini pješaka.

. Dok koristeći 4,5 inčni električni skuter, biti svjestan prepreka u list vas i udaljenost da jasna linija ili pogled će vam vožnja izvan opasnosti!

. Reći djeci, kada jahanje odbora, drži koljena malo savijena i njihovo tijelo opušteno tako da oni mogu držati sebe uravnotežen.

. Dok smo sebi ravnotežu skuter se držati obje noge stan na jastučiće stopala.

. Zamolite djecu da nose razuman sportsku odjeću za ovaj proizvod, jer to će pomoći da brže reagirati u hitnim slučajevima.

. Ako djeca su oslobođenje s drugom na drugi ravnotežu skutera, osigurati to držati dovoljno od svoje zajednice kako bi se izbjeglo pad sustava.

. Svoj ' nije dobro biti ometan dok jahanje svoj balansiranje odbora, mimo uzimanje telefonskih poziva, slušanje glazbe ili jednostavno pluta u jednom ljepoticom!

. Vožnja skutera ravnotežu u mraku ili slabo osvijetljenim područjima.

. Samo koristiti samostalno balansiranje odbora kad normalno funkcionira, ako ne, prestati koristiti odmah.

. Nemojte koristiti na strmim sirup.

. Protectors(supplied) treba koristiti uvijek kada koristite vaš skuter.

5. kratak uvod za C-zvijezda

C-zvijezda industrijske LIMITED je osnovana 2000. Sa velike mogućnosti za dizajniranje i proizvodnju, modernizirane proizvodne linije, prešanje i napredne druge povezane opreme, C-STAR je i proizvodnju OEM i ODM naloga za razne vrste ravnoteže dva kotača skutera, ruci držite ravnotežu skuter, evocirane vozila, električni skateboard i slično. Naši proizvodi slijede trend ove industrije i pod ažuriranje za potrebe tržišta i potrošača. Dobra kvaliteta i ugled donijeli C-zvijezda mnogi gosti iz SAD-a, jugoistočnoj Aziji, Bliskom istoku, Europi, itd, stvaranje međunarodne veze odvijaju! C-zvijezda postaviti dizajnirati i proizvesti ravnotežu skuter 2015 marke ALUCARD, koji je odmah postao vrlo naljut-prodati sportskih proizvoda nakon što je pokrenuta!


Par:Ravnoteža Skateboard Sljedeći:Vodio električni Skateboard

Upit