Vodio balansiranje skutera

Vodio balansiranje skutera

Alucard novi 8 inčni dva kotača Smart sebe balansiranje skuteri sa Led modela: CS-813Color: Blue1.Products i Marka DescriptionWith razvoj puta i tehnologija, vozila su normalno da sve

Detalji o proizvodu

Alucard novi 8 inčni dva kotača pametna sebe balansiranje skuteri sa Led

Modela: CS-813

Boja: plava

1. proizvodi i marke Opis

S razvojem puta i tehnologija, vozila su normalno da sve nas sada i posebno, struja motornih vozila više nisu luksuz, imamo sve više i više mogućnosti za izabrati iz, dok električni balans dva kotača skutera, koji je popularan okoliša ishod za moderne ljude da se zabavljaju i voziti, je samo jedan od njih!

ALUCARD ravnotežu dva kotača skutera koristi najbolje sirovine kao glavni odbor, žiro, motora, Samsung baterije i oštra bol sigurnost-zaštićen tehnologija osigurati sigurnost i besplatno tuđe brige neočekivano gorenje ili eksplozije. Sve certifikate kao što su CE, RoHS, FCC, UL i najvažnije, patent su dostupne za izvoz.

Parametri za 8-inčni električni skuter

Brand naziv

ALUCARD

Veličina guma

8-inčni

MAX brzina

12km/h

MAX nagiba

30°

Opterećenja

120kg

Kapacitet baterije

4400WH

Operacija udaljenost

15KM - 20KM

Vrijeme punjenja

2-3 sata

Veličina proizvoda

66 * 25 * 26 CM

Adapterom Power PC

AC110-AC220V 50-60HZ

Boja opcije

Bilo koje boje mogu se prilagoditi

Ploča boja opcije

Crna noga jastučići, crvena stopala ulošci i plava stopala-jastučići

2. slike proizvoda


3. prakticiranje Savjeti isti saldo skutera

Evo nekoliko sigurnosnih savjeta za korištenje plocu B izvan:

* Nositi ugodna sportska odjeća i ravne cipele, tako da vaše kretanje nije ograničeno.

* Praksa jahanje tvoj odbora u prostranstva dok se koriste za dobivanje na ploči, ide naprijed, ide unatrag, okretanje, zaustavljanje i sišli.

Vožnja na stan, čak i površina.

* Ako naiđete na nepoznatom terenu, voziti polako i nikada ne dopustiti B-ploči ostaviti zemlju.

* Isti saldo skuter namijenjen za jahanje na ravnom terenu i korištenje na neravnom terenu će utjecati na vaše brzine i pokreta.

* Plaćanje posebnu pozornost ako još uvijek niste zadovoljni jahanje sebe stanje skutera, i ako ste došli preko bilo kojeg pješaka i prepreke, pažljivo provjerite da definitivno će biti u mogućnosti to dobar uspijeh prije se kreće naprijed.

4. korak po korak vodič za korištenje sebe balansiranje skuteri

Korak 1: Lagano pritisnite gumb za uključivanje/isključivanje na vlast odbora.

Korak 2: Konfiguriranje odbora balansiranje mehanizam.

Korak 3: Mjesto stopala na jednom od stopala jastučići, čekati odgovarajuçi svjetlosni pokazatelj, i onda stati na stopalo jastučić s svoju drugu nogu.

4. korak: Nakon stabilno stoji na brodu, koristiti svoje težište usmjeriti kamo odbora kreće - naslanjanje naprijed ili unazad za pomicanje u tom smjeru, ili besplatno spin - ali pazite da se ne naginju previše.

5. korak: Koristiti ploču za lijevo i desno.

6. korak: Bježi od stakla. Prije nego što ste korak osigurati odbora je pravilno izbalansirana, i korak iza ploča s jednom nogom prvo, a zatim korak s drugim.

5. C-STAR profil

C-zvijezda industrijske LIMITED je osnovana 2000. Sa velike mogućnosti za dizajniranje i proizvodnju, modernizirane proizvodne linije, prešanje i napredne druge povezane opreme, C-STAR je i proizvodnju OEM i ODM naloga za razne vrste ravnoteže dva kotača skutera, ruci držite ravnotežu skuter, samostalno balansiranje vozila, električni skateboard i slično. Naši proizvodi slijede trend ove industrije i pod ažuriranje za potrebe tržišta i potrošača. Dobra kvaliteta i ugled donijeli C-zvijezda mnogi gosti iz SAD-a, jugoistočnoj Aziji, Bliskom istoku, Europi, itd, stvaranje međunarodne veze odvijaju! C-zvijezda postaviti dizajnirati i proizvesti isti saldo skuter 2015 marke ALUCARD, koji je odmah postao vrlo naljut-prodati sportskih proizvoda nakon što je pokrenuta!Par:U stilu dva kotača skutera Sljedeći:Bio normalan Hoverboards

Upit