Novi odraslih električni skuter

Novi odraslih električni skuter

ALUCARD 6,5 inčni dva kotača balansiranje bicikl SCOOTERModel br.: CS-607Color: gumeni ulje Red1.Description①.Product ime: ALUCARD 6,5 inčni dva kotača balansiranje bicikl SCOOTER②.Mainboard: Hanghong ③.Over-naknade

Detalji o proizvodu

ALUCARD 6,5 INČNI DVA KOTAČA BALANSIRANJE BICIKLE SKUTERA

Broj modela: CS-607

Boje: Gumene ulje crveno

1. Opis

①.Product ime: ALUCARD 6,5 inčni dva kotača balansiranje bicikle skutera

②.mainboard: Hanghong

③.over-glavni zaštite: da

④.sample: dostupan

⑤.Delivery vrijeme: 3-7dyas

⑥.low baterija zaštite: da

⑦.Certification: zlato dobavljača, CE, ROHS, FCC itd

⑧.Special timski rad za nakon prodaje usluga

⑨.OEM vaš brand može biti prilagođeno logo poduzeća

⑩.Color: crvena, Crna, bijela, plava, Glod, Green, prilagoditi svojim potrebama.

2. slike proizvoda3.Step-po-korak vodič za korištenje balansiranje odbora

4. sigurna uporaba smjernice

Ovaj odjeljak daje informacije i upozorenja o korištenju balansiranje odbora, tako da možete ostati potpuno sigurno a zabavu. Tako da možete uživati u vašem proturačun odbora sigurno, pročitajte ove smjernice o korisničkom prvo. Obratiti posebnu pozornost na upozorenja korisnika kao te htijenje trebate kupiti imati ovo na umu kada se voze balansiranje skutera ako želite imati sigurno i ugodno iskustvo.

Upozorenje!

. Podložni ste izgubiti ravnotežu, upast na objekte ili otpasti vašem proturačun odbora i ozlijedio se u bilo koje vrijeme! Da biste to izbjegli, provjerite je li temeljito pročitajte korisnički priručnik prije uporabe. Prije korištenja samostalno balansiranje skutera, osigurati ispravno funkcioniranje i da ste upoznati s kako koristiti sva dodatna oprema.

. Kada je učenje kako vožnja balansiranje odbora, provjerite jeste li nošenje zaštitne opreme, kao što su kacige, štitnike za koljena, lakat jastučići, itd.

. Ovaj proizvod je namijenjen samo za jednu osobu, a ne će se koristiti za vas na trajekt drugih ljudi o!

. Nije dopušteno zamijeniti motor s trećom alternativa.

. Djece težine manje od 30KG možete koristiti ovaj proizvod i djeca koja više težine mora biti nadgledan od strane odraslih cijelo vrijeme.

. Osobe s bolesti srca, visokog krvnog tlaka ili mobilnost pitanja ne smiju koristiti ovaj proizvod. Trudnice i osobe s invaliditetom također treba se suzdržati od korištenja ovog proizvoda.

. Ovaj proizvod ne smije koristiti ako se konzumira alkohol ili uzeli lijek, i bi trebao ne li imate stavke u ruke dok jahanje odbora.

. Korištenje ravnotežu skuter podliježe lokalne prometne propise. Obavezno poštivati u blizini pješaka.

. Kada koristite električni skuter, biti svjestan prepreka odmah u list vas i udaljenost-imaju jasnu crtu ili vid pomoći će vam da voziti sigurno!

. Kada se vozite balansiranje odbora, opusti koljena malo savijena i vaše tijelo tako da možete zadržati dobru ravnotežu.

. Dok smo sebi ravnotežu skuter se zadržati obje noge na stopala jastučići.

. Nositi razuman sportsku odjeću za ovaj proizvod, jer to će pomoći da brže reagirati u hitnim slučajevima.

. Skuter ne može koristiti za više osoba.

. Kombinirana težina jahač i što su noseći ne smije biti Maksimalna težina izjavio je u mjere opreza.

. Mora postojati odgovarajuća opterećenja balansiranje odboru, u suprotnom korisnik može naškoditi sebi ili odbora. Osim toga, teret mora biti veća od minimalne težine ograničenja izjavio je u mjere sigurnosti, inače korisnik neće biti u stanju kontrolirati lebdeća daska, i idem nizbrdo, usporava ili zaustavljanja će biti posebno opasna!

. Uvijek vožnja balansiranje odbora brzinom koja je sigurno za vas i ljude oko sebe, i to će olakšati da prestaneš.

. Ako se oslobođenje s drugom na drugi ravnotežu skutera, osigurati to držati dovoljno od svoje zajednice kako bi se izbjeglo pad sustava.

. Budite na oprezu cijelo vrijeme, kao našto ti si jahanje tvoj skuter, stoje 10cm od tla.

. Pri uključivanju vašem proturačun odbora, zadržati kontrolu nad svoj centar gravitacije tako da ne izgubiti ravnotežu i pasti.

. Ne dopustiti sebi da biti ometani dok jahanje balansiranje brodu, uzimanje telefonskih poziva, slušanje glazbe ili jednostavno pluta u jednom ljepoticom!

. Ne morate slajd na vlažnim površinama, obrnuti za velike udaljenosti, vožnja velikom brzinom ili okrenuti dok se kreće brzo.

. Vožnja skutera ravnotežu u mraku ili slabo osvijetljenim područjima.

. Pokušajte izbjeći koristeći ovaj proizvod da ide preko prepreka, led ili snijeg.

. Kada se vozite, Izbjegavajte prepreke puna na zemlji i uvijanje putova.

. Ne koristite ovaj proizvod u ograničenim prostorima s puno prepreka.

. Koristi samo self-balansiranje odbor funkcionira, ako ne, prestati koristiti odmah.

. Ne koristiti na strmim sirup.

. Nemojte koristiti vašem proturačun odbora na javne ulice.

. Pažljivo pročitajte upute za uporabu prije korištenja vašem proturačun odbora.

. Uvijek koristite na protectors(supplied) kada koristite vaš skuter.

. Imajte na umu da maksimalne brzine ovisno o vašoj težini-18km/h, ali mi preporučujemo ne ide brže od 10km/h. Ako idete brže od ovoga, alarmni signal će vas upozoriti.

. Koristiti zaštitnu opremu za glave, laktove i koljena. Balansiranje odbor je manje pogodan, odnosno nije uopće prikladan za korištenje na neravnim, strme ili mokrim površinama i na smrznute dvorište.

5. kratak uvod za C-zvijezda

C-zvijezda industrijske LIMITED je osnovana 2000. Sa velike mogućnosti za dizajniranje i proizvodnju, modernizirane proizvodne linije, prešanje i napredne druge povezane opreme, C-STAR je i proizvodnju OEM i ODM naloga za razne vrste ravnoteže dva kotača skutera, ruci držite ravnotežu skuter, evocirane vozila, električni skateboard i slično. Naši proizvodi slijede trend ove industrije i pod ažuriranje za potrebe tržišta i potrošača. Dobra kvaliteta i ugled donijeli C-zvijezda mnogi gosti iz SAD-a, jugoistočnoj Aziji, Bliskom istoku, Europi, itd, stvaranje međunarodne veze odvijaju! C-zvijezda postaviti dizajnirati i proizvesti ravnotežu skuter 2015 marke ALUCARD, koji je odmah postao vrlo naljut-prodati sportskih proizvoda nakon što je pokrenuta!


Par:Vitez dva kotača električni skuter Sljedeći:Prilično 2 kotača električni skuter

Upit