ALUCARD Lamborghini Style 2 KOTAČI SAMO BALANCE SCOOTER 6.5 INCH BLUETOOTH BIJELOM

ALUCARD Lamborghini Style 2 KOTAČI SAMO BALANCE SCOOTER 6.5 INCH BLUETOOTH BIJELOM

ALUCARD Lamborghini Style 2 KOTAČ ZA SAMO BILANCA 6,5 INCH BLUETOOTH BIJELOM, MODEL: CS-603B BOJA: BIJELA 1. Opis Alucard skuter s 6,5 "kotača Lamborghini stil BLUETOOTH WHITE je inteligentno, tehnološki napredno rješenje koje korisniku omogućuje osobno kretanje ...

Detalji o proizvodu

ALUCARD Lamborghini Style 2 KOTAČI SAMO BILANSKI MJENIRA 6,5 INCH BLUETOOTH BIJELOM ,

Model: CS-603B

BOJA: BIJELA


1. Opis

Alucard skuter s 6,5-inčnim kotačima Lamborghini stil BLUETOOTH WHITE je inteligentno, tehnološki napredno rješenje koje korisniku omogućuje osobno kretanje temeljeno na dinamičkim principima uravnoteženja računanja korisnika gravitacijskog centra pomoću senzora giroscope i ubrzanja. Koristeći najnoviju tehnologiju i proizvodne procese, svaki skuter prolazi strogo testiranje za kontrolu kvalitete. S njegovom svjetlošću, najvećom težinom, prijenosnim dizajnom, jednostavnom uporabom, rasponom i OEM uslugom.


ALUCARD skutera s dvije kotače koristi najbolje sirovine poput glavne ploče, žiroskopa, motora, baterije Samsung i pametne tehnologije zaštićene sigurnosti kako bi osigurala sigurnost i zabrinutost ljudi za neočekivanim paljenjem ili eksplozijom. Sve certifikate kao što su CE, RoHS, FCC, UL i najvažnije, patent su dostupni za izvoz.

Model broj:

CS-603B

Ime proizvoda

Alucard Lamborghini stil 2 kotača samokontrolu skutera 6,5 inčni kotač BLUETOOTH BIJELOM

Materijal:

ABS + PC

Maks. Opterećenje:

120kg

Maksimalna brzina:

12 km / h

Maksimalna kilometraža:

18 - 20 km

Baterija:

4400mAh / Sumsung / LG baterija                           

Motorna snaga:

500-700W

Kut maks. Nagiba:

≤ 30 °

Neto težina:

12 kg

Vrijeme punjenja:

3 sata

Veličina guma:

6.5inch (171mm)

Napon punjenja:

AC 110-220V 50-60Hz

Boja:

Crvena, crna, bijela, plava, glod, zelena, prilagođena.

2. Slike proizvoda

Vi ste dužni izgubiti ravnotežu, sudariti se s predmetima ili padati s ploče za balansiranje i povrijediti se u bilo kojem trenutku! Da biste to izbjegli, provjerite jeste li temeljito pročitali priručnik prije uporabe. Prije korištenja vlastitog balansiranja skutera , provjerite radi li ispravno i da ste upoznati s načinom uporabe svih dodataka.

, Kada naučite kako voziti svoju balansnu ploču, pazite da nose zaštitnu opremu, kao što su kaciga, koljena, lakat, itd.

, Ovaj je proizvod namijenjen samo za prenošenje jedne osobe i ne smije se upotrebljavati za trajektiranje drugih osoba!


Par:ALUCARD Lamborghini Style 2 KOTAČI SAMO BALANCE SUSTAVA 6.5 inča s BLUETOOTH BLUE Sljedeći:ALUCARD Lamborghini Style 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6,5 INCH BIJELA

Upit