ALUCARD Lamborghini Style 2 KOTAČI ZA SAMO BILANCA MJERENJA 6,5 INCH BLACK

ALUCARD Lamborghini Style 2 KOTAČI ZA SAMO BILANCA MJERENJA 6,5 INCH BLACK

ALUCARD Lamborghini Style 2 KOTAČ ZA SAMO BALANCE SCOOTER 6,5 INCH BLACK, MODEL: CS-603 BOJA: BLACK 1. Opis Alucard skuter s 6,5-inčnim kotačima Lamborghini stil je inteligentno, tehnološki napredno rješenje koje korisniku omogućuje osobno kretanje na temelju dinamičkog balansiranja. ..

Detalji o proizvodu


ALUCARD Lamborghini Style 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6,5 inča crna ,

Model: CS-603

CRNA BOJA


1. Opis

Alucard skuter s 6,5-inčnim kotačima Lamborghini stil je inteligentno, tehnološki napredno rješenje koje korisniku omogućuje osobno kretanje temeljeno na dinamičkim principima uravnoteženja računanja korisnika gravitacijskog centra pomoću senzora giroscope i ubrzanja. Koristeći najnoviju tehnologiju i proizvodne procese, svaki skuter prolazi strogo testiranje za kontrolu kvalitete. S njegovom svjetlošću, najvećom težinom, prijenosnim dizajnom, jednostavnom uporabom, rasponom i OEM uslugom.


ALUCARD skutera s dvije kotače koristi najbolje sirovine poput glavne ploče, žiroskopa, motora, baterije Samsung i pametne tehnologije zaštićene sigurnosti kako bi osigurala sigurnost i zabrinutost ljudi za neočekivanim paljenjem ili eksplozijom. Sve certifikate kao što su CE, RoHS, FCC, UL i najvažnije, patent su dostupni za izvoz.

Model broj:

CS-603

Ime proizvoda

Alucard Lamborghini stil 2 kotača samokontrola skutera 6,5 inčni kotač

Materijal:

ABS + PC

Maks. Opterećenje:

120kg

Maksimalna brzina:

12 km / h

Maksimalna kilometraža:

18 - 20 km

Baterija:

4400mAh / Sumsung / LG baterija                            

Motorna snaga:

500-700W

Kut maks. Nagiba:

≤ 30 °

Neto težina:

12 kg

Vrijeme punjenja:

3 sata

Veličina guma:

6.5inch (171mm)

Napon punjenja:

AC 110-220V 50-60Hz

Boja:

Crvena, crna, bijela, plava, glod, zelena, prilagođena.

2. Slike proizvoda

 

 

Proizvodna linija

Učitavam

Potvrda


Izložba

3. Korak po korak vodič za korištenje balansne ploče

Prije korištenja ploče za balansiranje po prvi put, korisnici moraju temeljito pročitati sve upute kako bi razumjeli najsigurniji način vožnje

Korak 1 : lagano pritisnite gumb za uključivanje / isključivanje kako biste napunili ploču za balansiranje .

Korak 2 : Postavite nogu na jedan od stopala jastučići, pričekajte da indikator se upali, a zatim stajati na drugoj stopala jastuk s drugom nogom.

Korak 3: Nakon što stajate čvrsto na ploči, koristite svoje gravitacijsko središte kako biste usmjerili na koji se način balansni skuter pomiče - nagnuti prema naprijed ili natrag kako biste se pomakli u tom smjeru ili slobodno spin - ali nemojte se naginjati previše ,

Napomena : Balansni skuter se ne smije koristiti ako nije uravnotežen. Ako to nije potpuno vodoravno, zvučat će upozorenje kada ga upadnete i ploča za ravnotežu ući će u način automatskog zaątite balansa.

Koristite sigurno balansiranje

Korak 4 : Upotrijebite ploču za skretanje desno i lijevo.

Korak 5 : Skinite s ploče za balansiranje i skoknite na stražnju stranu ploče za balansiranje s jednom nogom, a korak s drugom.

Napomena : Nemojte naginjati okretaje pri velikim brzinama jer to može biti opasno.

Ne okrećite ploču za balansiranje dok prelazite nagib, što bi moglo uzrokovati da skuter izgubi ravnotežu.

Pogledajte sliku sljedeću stranicu.

Slika: krenite naprijed na desnoj nozi za skretanje lijevo i krenite naprijed lijevo za skretanje desno.


Upozorenje!

, Vi ste dužni izgubiti ravnotežu, sudariti se s predmetima ili padati s ploče za balansiranje i povrijediti se u bilo kojem trenutku! Da biste to izbjegli, provjerite jeste li temeljito pročitali priručnik prije uporabe. Prije korištenja vlastitog balansiranja skutera , provjerite radi li ispravno i da ste upoznati s načinom uporabe svih dodataka.


Par:ALUCARD Lamborghini Style 2 KOTAČ ZA SAMOUPRAVAČ SIGURNOSTI 6,5 INCH S BLUETOOTH ZVUČNICOM I REMOTE CONTROL BLUE Sljedeći:Smart Balance kućište kotača

Upit