Vodio električni Skateboard

Vodio električni Skateboard

Alucard 6,5 inčni jedan kotač lutaju Hoverboard električni balans Model br.: CS-501LColor: white1. DescriptionWith razvoj vremena i tehnologije, vozila su normalno da sve nas sada i speci

Detalji o proizvodu

Alucard 6,5 inčni jedan kotač lutaju Hoverboard električni balans

Broj modela: CS - 501L

Boja: bijela

1. Opis

S razvojem puta i tehnologija, vozila su normalno da sve nas sada i posebno, struja motornih vozila više nisu luksuz, imamo sve više i više mogućnosti za izabrati iz, dok jedan kotač električni balans skuter, koji je popularan okoliša ishod za moderne ljude da se zabavljaju i voziti, je samo jedan od njih!

ALUCARD jedan kotač ravnotežu skuter koristi najbolje sirovine kao glavni odbor, žiro, motora, Samsung baterije i oštra bol sigurnost-zaštićen tehnologija osigurati sigurnost i besplatno tuđe brige neočekivano gorenje ili eksplozije. Sve certifikate kao što su CE, RoHS, FCC, UL i najvažnije, patent su dostupne za izvoz.

Model numberCS - 501L

Skuter sa LED

Max load120kg

Max speed12km/h

Izdržljivost mileage16km

Max se capability≤ 30°

MaterialABS + PC

Battery36V 4.4AH litij baterija

Punjenje voltageINPUT: AC 110-220V 50-60Hz

IZLAZ: 42V/2A

Punjenje time1-2 sata

Motorni power500W

Rad temperatura-10℃ ~ 40℃

Neto weight10.5kg

Guma size6.5 palac

Proizvod size834 * 230 * 211mm

Platforma height6cm

ColorBlack/bijela

2. slike proizvoda

5. kratak uvod za C-zvijezda

C-zvijezda industrijske LIMITED je osnovana 2000. Uz velike mogućnosti za dizajniranje i proizvodnju, modernizirane proizvodne linije, injection moulding stroj i druge napredne povezane opreme, C-zvijezda je i proizvodnju OEM i ODM naloga za razne vrste ravnoteže dva kotača skutera, ruci držite ravnotežu skuter, električni skateboard i slično. Naši proizvodi slijede trend ove industrije i pod ažuriranje za potrebe tržišta i potrošača. Dobra kvaliteta i ugled donijeli C-zvijezda mnogi gosti iz SAD-a, jugoistočnoj Aziji, Bliskom istoku, Europi, itd, stvaranje međunarodne veze odvijaju! C-zvijezda postaviti dizajnirati i proizvesti ravnotežu skuter 2015 marke ALUCARD, koji je odmah postao vrlo naljut-prodati sportskih proizvoda nakon što je pokrenuta!


Par:Djeca skutera Sljedeći:ne

Upit