Ravnoteža Skateboard

Ravnoteža Skateboard

Alucard 6,5 inčni jedan kotač lutaju Hoverboard električni balans ScooterModel br.: CS-501SColor: Blue1.DescriptionWith razvoja vremena i tehnologije, vozila su normalno da sve nas sada i

Detalji o proizvodu

Alucard 6,5 inčni jedan kotač lutaju Hoverboard električni balans skuter

Broj modela: CS-501S

Boja: plava


1. Opis

S razvojem puta i tehnologija, vozila su normalno da sve nas sada i posebno, struja motornih vozila više nisu luksuz, imamo sve više i više mogućnosti za izabrati iz, dok jedan kotač električni balans skuter, koji je popularan okoliša ishod za moderne ljude da se zabavljaju i voziti, je samo jedan od njih!

ALUCARD jedan kotač ravnotežu skuter koristi najbolje sirovine kao glavni odbor, žiro, motora, Samsung baterije i oštra bol sigurnost-zaštićen tehnologija osigurati sigurnost i besplatno tuđe brige neočekivano gorenje ili eksplozije. Sve certifikate kao što su CE, RoHS, FCC, UL i najvažnije, patent su dostupne za izvoz.

Broj modela: CS-501S

Naziv proizvoda: Alucard 6,5 inčni jedan kotač lutaju Hoverboard električni balans skuter

Penjanje kuta: 15-20 stupnjeva

Prijeđenih kilometara: 15-20km

punjač ulazni napon: AC110-220 v / 50-60Hz

Indikator baterije: LED svjetlo snage je veća od 85% 4 svjetla

Sve svijetle, smanjena strujom postupno gasi

Domaći baterija litij baterija 36V--4.4AH

Vrijeme punjenja: 1 sat

Jedan motorni veličina kotača: 5.0 inča

Snaga 300W

napuhavanje guma gume

Pedala AGL: 9CM

guma promjera: 14 * 12CM

Kontrolirati princip: sustav njihala

boja: plava, crvena, Crna, zlato

pakiranje: 1pc / boja box/72.5CM*28.5CM*22CM/8kg/9.8kg

auto volumen tijela: 55,5 * 22 * 15 CM

2. slike proizvoda


5. kratak uvod za C-zvijezda

C-zvijezda industrijske LIMITED je osnovana 2000. Uz velike mogućnosti za dizajniranje i proizvodnju, modernizirane proizvodne linije, injection moulding stroj i druge napredne povezane opreme, C-zvijezda je i proizvodnju OEM i ODM naloga za razne vrste ravnoteže dva kotača skutera, ruci držite ravnotežu skuter, električni skateboard i slično. Naši proizvodi slijede trend ove industrije i pod ažuriranje za potrebe tržišta i potrošača. Dobra kvaliteta i ugled donijeli C-zvijezda mnogi gosti iz SAD-a, jugoistočnoj Aziji, Bliskom istoku, Europi, itd, stvaranje međunarodne veze odvijaju! C-zvijezda postaviti dizajnirati i proizvesti ravnotežu skuter 2015 marke ALUCARD, koji je odmah postao vrlo naljut-prodati sportskih proizvoda nakon što je pokrenuta!

Par:3D virtualne stvarnosti slušalica Sljedeći:Djeca skutera

Upit